بهبود معیشت کشاورزان از دستاوردهای توسعه نوغانداری
جارستان به نقل از ایسنا؛ رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت: گیلان از قطبهای نوغانداری کشور است و در حال حاضر ۹ هزار خانوار گیلان به نوغانداری مشغول هستند. هادیدرو در این زمینه گفت: نوغانداری از مشاغل جانبی بخش کشاورزی محسوب میشود و ما بنا داریم آن را به مشاغل اصلی تبدیل کنیم. وی افزود:
جارستان به نقل از ایسنا؛ رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت: گیلان از قطبهای نوغانداری کشور است و در حال حاضر ۹ هزار خانوار گیلان به نوغانداری مشغول هستند.
هادیدرو در این زمینه گفت: نوغانداری از مشاغل جانبی بخش کشاورزی محسوب میشود و ما بنا داریم آن را به مشاغل اصلی تبدیل کنیم.
وی افزود: خوشبختانه تعداد نوغانداران در این استان رو به افزایش است و از دلایل مهم این افزایش، قیمت خوب خرید یپله تر ابریشم، حمایتهای دولت، توزیع نهال توت رایگان و توزیع تخم نوغان مرغوب است.
هادیدرو خاطرنشان کرد: شهرستانهای لنگرود، شفت، لاهیجان و فومن در صدر جدول نوغانداری شهرستانهای گیلان قرار دارند.
رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور تصریح کرد: افزایش فعالیتهای نوغانداری علاوه بر افزایش تولید نخ ابریشم کشور، در صنایع دارویی نیز نقش پررنگی ایفا میکنند.
وی ادامه داد: در نوغانداری تقریبا همه اعضای خانواده مشارکت دارند و پرداختن به آن منجر به بهبود معیشت کشاورزان میشود.
هادیدرو به انعقاد تفاهمنامه با کمیته امام (ره) برای بهرهمندی از حمایتهای آن کمیته در استان گیلان اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره های آموزشی، توزیع تخم نوغان، ارائه تسهیلات و همچنین تعداد ۵۰ دستگاه ابریشم کشی خانگی از طرف کمیته امداد امام خمینی (ره) از جمله اقدامات این مرکز برای توسعه نوغانداری بوده است.
وی اظهار کرد: از روند توسعه نوغانداری در سال های اخیر به دنبال ایجاد اشتغال و بهبود معیشت مردم بسیار خرسند هسیتم و برنامه داریم تا نوغانداری را در همه شهرستانهای گیلان ارتقا یابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰